Teknik Memasukkan Zakar Ke Faraj Isteri

Memasukkan zakar ke dalam faraj isteri ketika mengadakan hubungan intim memerlukan cara atau teknik yang betul. Mungkin ada yang beranggapan persoalan ini merupakan suatu perkara yang remeh padahal untuk melakukannya adalah cukup mudah.

Tetapi adakah anda tahu bahawa dengan melakukan teknik yang salah sewaktu melakukan persetubuhan boleh mengundang kesan yang buruk kepada isteri anda? Jangan main-main! Silap masuk ke dalam lubang yang lain boleh memberikan kesakitan kepadanya.


Sebelum anda memasukkan zakar ke dalam faraj isteri anda perlulah mengetahui adakah isteri sudah benar-benar bersedia untuk menerima tusukan anda itu? Bagaimanakah caranya kita boleh memastikan dan dapat mengetahui isteri telah bersedia? Sudah tentu betapa pentingnya aktiviti foreplay atau pemanasan badan harus dilakukan terlebih dahulu supaya nanti isteri anda tidak akan berasa sakit sewaktu anda membenam batang zakar ke dalam farajnya.

Dalam erti kata mudah, jika 3 perkara di bawah ini sudah jelas kelihatan di riak wajah dan fizikal isteri anda itu tandanya dia telah bersedia untuk menerima tusukan zakar anda.

1. Nafas isteri semakin laju dan kencang

2. Faraj dan tubuh badan isteri bergerak dengan laju

3. Anda akan dapat melihat anak mata isteri sudah ‘menghilang’ dan memandang ke atas.


Berikut merupakan langkah-langkah atau cara-cara yang betul semasa memasukkan zakar ke dalam faraj isteri :

1. Ketukkan secara lembut kepala zakar anda pada bahagian bibir kiri faraj isteri 3 kali kemudian pindah ke bahagian bibir kanan faraj sebanyak 3 kali juga.

2. Halakan kepala zakar anda ke bahagian paling sensitifnya iaitu klitoris dan ketuk sebanyak 3 kali.

3. Sebelum anda menusuk masuk ke lubang faraj isteri pastikan terlebih dahulu batang zakar anda telah menegang dan keras. Jika masih belum yakin atau zakar kelihatan masih lembik, mintalah bantuan isteri untuk merangsang dan menyentuh zakar anda dengan lemah gemalai.

4. Apabila batang sudah mencodak, masukkanlah zakar anda secara perlahan-lahan ke lubang farajnya. Jangan bertindak kasar!

5. Tusukkan pada permulaan haruslah dituju ke dinding sebelah kanan dan kiri dalam faraj. Ini agar membolehkan keseluruhan dinding bahagian dalam faraj isteri anda mencengkam zakar anda. Cara ini penting dalam mendapatkan titik rangsangan awal supaya kesemua reseptor saraf deria yang terdapat di dinding faraj dapat dirangsang terlebih dahulu secara maksimum agar dapat memberikan kenikmatan yang lebih kepada isteri.

6. Sesudah itu anda boleh meneruskan tujahan zakar ke bahagian tengah, atas bahagian dinding serta bawah dinding faraj isteri anda.

7. Seandainya anda dapati isteri sudah mula mendengus, mendesah dan mengerang dengan suara yang kuat itu tandanya dia meminta anda melakukan tujahan dengan lebih laju lagi.

8. Sekali-sekali berikan tusukan keluar masuk zakar anda dengan tekanan perlahan dan kuat secara berselang-seli. Tindakan ini akan membuatkan nafsu isteri anda semakin ghairah dan mudah baginya untuk mencapai orgasme dan seterusnya memperolehi kenikmatan seks yang tidak terhingga.

Kesimpulan yang dapat dibuat ialah pasangan suami isteri seharusnya berkerjasama dan mempunyai hubungan komunikasi yang baik. Isteri anda mestilah bersikap terbuka dan buangkan perasaan malu-malu kucing. Anda juga boleh menanyakan isteri pada posisi atau teknik seks yang mana terbaik buat dirinya dalam mencapai kepuasan seks secara bersama.

Dalam pada itu juga, suami disarankan agar dapat membuang sikap ego supaya apa yang diminta oleh isteri mampu untuk anda lakukan. Jika semua perkara yang telah dinyatakan di atas dapat diikuti oleh suami isteri, InsyaAllah hubungan seks anda berdua bukan sahaja sesuatu yang indah untuk dikenang malah ianya juga dapat memberikan kepuasan seksual yang adil bagi kedua-dua belah pihak.

Jom Baca Post Menarik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...