Tanda-Tanda Lelaki Ingin Hubungan Kelamin

Tanda-tanda lelaki ingin mengadakan hubungan kelamin atau pun mahu mengajak pasangannya melakukan hubungan intim dapat dikenalpasti dengan mudah berdasarkan kepada beberapa petanda berikut :

1 – Seorang lelaki yang dahagakan seks akan cuba menarik perhatian pasangannya untuk memandang ke kawasan kemaluannya. Ini dapat dilihat apabila dia berdiri sambil mencangkukkan ibu jarinya di dalam lubang tali pinggang seluarnya (seperti mencekak pinggang).

2 – Cuba perhatikan pada matanya. Seandainya dia mengalami ereksi anda akan lihat matanya seolah-olah akan ‘tersenyum’ dan bahagian pada mata tersebut bertukar menjadi lebih besar. Itu tandanya dia sudah terangsang.

3 – Amati dan dengar pula suaranya. Jika suaranya mula bertukar menjadi lebih kasar dan mendalam itu tandanya si suami sudah tidak tertahan benar untuk mengajak anda melakukan seks.

4 – Seterusnya, apabila pasangan mula tunduk dan sering mengurut-urut atau memegang bahu anda, itu bermakna “He Wants More!”.

5 – Pergerakan tubuh badannya mula aktif dengan memeluk anda sambil tangannya bergerak ke bahagian bawah badan sehingga ke pinggul anda. Itu petanda dia benar-benar mahukan seks.

6 – Si dia cuba kelihatan seksi seperti menggigit bibir bawahnya atau melentokkan kepalanya kepada anda. Itu bermakna dia cuba untuk menarik perhatian anda untuk ke katil!

Jom Baca Post Menarik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...