Kenalpasti Faraj Ghairah

Faraj ghairah bagi wanita boleh dikenalpasti tanda-tandanya dan ianya perlu diketahui oleh suami agar dapat memudahkan anda untuk memulakan jimak pada masa yang tepat. Berlakunya peningkatan keghairahan faraj wanita boleh dikesan melalui dengan beberapa cara atau proses-proses perubahan seperti yang berikut :


1 – Seperti mana zakar menegang, semua pembuluh darah di faraj wanita akan jelas mengembang apabila darah dibekalkan.

2 – Faraj yang ghairah akan kelihatan bengkak akibat dari pengembangan tisu-tisu yang terdapat di sekeliling bibir kecil dan bibir besar.

3 – Biji kelentit wanita menjadi tegang dan mula jelas kelihatan dari celah-celah bahagian kulupnya (ditutupi kelentit)

4 – Air mazi iaitu cecair yang tidak berwarna dan sangat licin akan mula keluar dari bahagian dinding faraj sebelah dalam bagi memudahkan jimak dilakukan.

5 – Pukas mengembang, memanjangkan saluran faraj dan membentuk ruang di hadapan faraj bagi memudahkan proses penerimaan batang zakar lelaki. Hal ini menyebabkan biji kelentit dan bibir kecil faraj lebih menimbul keluar dan ini boleh menyenangkannya untuk menyentuh zakar.

6 – Zakar lelaki akan lebih mudah menujah masuk ke dalam faraj apabila ianya berubah menjadi seperti silinder yang berlubang dan terbuka berbanding faraj dalam keadaan leper (tidak ghairah)

7 – Cara terakhir untuk mengenal faraj yang sudah dalam keadaan ghairah ialah apabila tubuh badan isteri sudah mula tidak duduk diam. Faraj pula akan terasa seperti mengemuk-ngemuk dan bergerak-gerak. Nafas isteri sudah semakin kencang, daya sedar dia semakin berkurangan dan lihat matanya sudah semakin tertutup. Jika rangsangan seksual yang anda berikan itu cukup memberahikan sudah pasti dia akan mula mendesah, mengerang dan tanda keseronokan ini jelas menunjukkan bahawa dia telah benar-benar bersedia untuk melakukan hubungan intim.

Jom Baca Post Menarik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...